Partner

Home2Be

De missie om de toekomst van zorginstellingen actief, sociaal en effectief vorm te geven en voorzien van moderne hygiëne staat voor Home2Be voorop. Met gecombineerde expertise, onderzoek en jarenlange ervaring van de afzonderlijke verenigingsleden biedt Home2Be zijn klanten kamerconcepten, afgestemd op de behoeften van de bewoners. Een vlotte implementatie, een optimale kosten-batenverhouding en dienstverlening vormen een integraal onderdeel van Home2Be concepten. Een partner die het gehele pakket kan bieden wat met leven in uw instelling te maken heeft. Materiaalgebruik, bouwprocessen, ontwerpdetails en duurzame hygiëne. Alle onderdelen zijn optimaal duurzaam en toekomstbestendig. Met korte kanalen, minimale inspanning en individuele oplossingen bieden wij alles wat nodig is om holistisch te voldoen aan de eisen van moderne zorginstellingen. Een partner die het verschil maakt. Bezoek de website.

Space4Life

Vanuit de visie dat we samen meer bereiken dan alleen hebben wij krachten gebundeld en is de vereniging Space4Life opgericht. Met passie en overtuiging bundelen de leden hun expertise, waarbij nooit verloren mag gaan wat écht telt: de levenskwaliteit van bewoners. De vereniging bevordert duurzame ontwikkeling van woonconcepten in de zorgsector als kennisnetwerk voor onderzoek en wetenschap. Bewust van het belang van ‘healing architecture’ en ruimtelijke psychologie, leven in een positieve omgeving. Milieuvriendelijk, ecologisch, economisch en een hoge kwaliteit gekenmerkt door know-how, functionaliteit, design en tevredenheid in een goede balans tussen economie en ecologie. Bezoek de website.

ClimateCoating

De basis wordt gevormd door een high tech keramisch filter, verwerkt als muurverf. De keramische deeltjes hebben een positieve invloed op de temperatuur en vochtregulering, lichtreflectie en akoestiek. Ultra dun, extreem sterk en elastisch voor binnen en buiten. Dit gecertificeerd milieuvriendelijk systeem heeft een lange levensduur en eigenschappen die het leefcomfort verbeteren en energiekosten verlagen. De coatings zijn slijtvast en vuilafstotend. Het partnership tussen ClimateCoating en Bionic-T omvat development, market approach en knowledge sharing. Het keramische filter realiseert energiebesparingen tot wel 10%! Het heeft een gunstige invloed op de vochthuishouding en beperkt de kans op schimmels en algen. Door méér weerkaatsing van licht is er binnen minder (kunstmatig) licht nodig. Akoestisch veroorzaakt de coating een warmer geluid en beperkt galm. Bezoek de website.

GlowVision

Zichtbaarheid in verkeer en vluchtroute

De coatings van GlowVision zijn gebaseerd op het principe van fotoluminescentie. Aangebrachte markeringen op wegen en gebouwen slaan gedurende de dag zonneschijn op en geven dit tijdens de schemering en avond terug. Zo wordt voor het menselijk oog onzichtbaar uv-licht omgezet naar zichtbaar licht. GlowVision coating genereert een helder lime-kleurig licht tijdens de schemering en groot deel van de nacht. Dit leidt tot een hoger contrast en een betere visualiteit. De coatings zijn slijtvast en vuilafstotend door samenwerking met Bionic-T en optioneel te voorzien van anti-slip. Het partnership beoogt product development, market approach en knowledge sharing. Bezoek de website.

Veugen Technologie

Specialist in bedrijfshygiëne en ruimtedesinfectie in tuinbouw, veehouderij, gezondheidszorg maar ook cruiseschepen en horeca. De jarenlange expertise met zelfontwikkelde apparatuur is er altijd een passende dienstverlening mogelijk. Veugen werkt met alle certificaten zoals VCA, spuitlicentie en ‘Vakbekwaamheid beheersing plaagdieren en houtaantastende organismen’ en met producten van Bionic-T. Met objectieve meetapparatuur wordt na behandeling gecontroleerd en gemeten of de behandelingen succesvol zijn. Bezoek de website.

Scroll naar boven